Tarih: Sal Eyl 01, 2009 11:15 pm Mesaj konusu: Avatar eklemek isteyen üyelere
Üyelerimiz Bilgisayarlarından avatar yükleyemez. Avatar yüklemek isteyenler ancak URL ile ekleyebilir. Bununda sağlıklı olmayacağı düşüncesiyle bir kaç değişik avatar hazırladım.hazırlamaya devam edeceğim. arzu eden üyeler beyendikleri avatarın altındaki lingi kopyalayarak avatarlarını ekleyebilirler. Bunu yapmak için üye sayfasını açıyorsunuz. Bilgilerimi değiştir'e tıklıyorsunuz ve en altta avatar ekleme kısmına seçtiğiniz lingi ekleyip kaydediyorsunuz.
Sağ ol arkadaşım. Ben teşekkür ederim paylaşımlarından, ve sitemize olan katkınızdan dolayı.
Arkadaşlar, ekleyeceğiniz avatar, forumlarda ve ziyaretçi defterinde görüntülenir. Diğer sayfalarda görüntülenmez. Yazdığım açıklamalara rağmen avatar ekleyemiyorsanız Şfrenizi bana gönderdiğinizde seçtiğiniz avatarı eklerim. Düşündüğünüz farklı bir avatar varsa resim eklemeden siteye ekleyip altına bunu avatar olarak eklemek istiyorum notunu düşerseniz gerekli link oluşturularak size mesajla bildirilir.
Tarih: Prş Şub 18, 2010 11:28 am Mesaj konusu: Re: Avatar eklemek isteyen üyelere
admin demiş ki:
Üyelerimiz Bilgisayarlarından avatar yükleyemez. Avatar yüklemek isteyenler ancak URL ile ekleyebilir. Bununda sağlıklı olmayacağı düşüncesiyle bir kaç değişik avatar hazırladım.hazırlamaya devam edeceğim. arzu eden üyeler beyendikleri avatarın altındaki lingi kopyalayarak avatarlarını ekleyebilirler. Bunu yapmak için üye sayfasını açıyorsunuz. Bilgilerimi değiştir'e tıklıyorsunuz ve en altta avatar ekleme kısmına seçtiğiniz lingi ekleyip kaydediyorsunuz.
Demiştim. Ayrıca kendi avatarını kendisi hazırlamak istyen üyeler hazırladıkları avatarı ercisliler.net@hotmail.com msn adresinden bize ilettiğinde tarafımızdan eklenerek gerekli link adresine bildirilecektir. Bu resminizde olabilir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız